Laituri

Laituri pursiseuroille on pursiseuran toiminnan ohjaukseen ja taloudenhoitoon tarkoitettu ohjelmisto. Se yhdistää jäsen- ja venerekisterin ja esimerkiksi junioritoiminnan ohjauksen sekä laskutus- ja reskontratoimet automati­soituun toiminnan­ohjaukseen.

Järjestelmän avulla esimerkiksi satamamestari jakaa venepaikat, julkaisee ne jäsenistölle ja luo automaat­tisesti laskut venepaikan tyypin mukaan.

Laituri pursiseuroille helpottaa monin tavoin hallinnollista työtä. Käytön myötä monet käsityötä vaativat työtehtävät jäävät kokonaan pois. Jäsenet voivat myös itse pitää yllä tietojaan, varata paikan talvisäilytykseen tai hakea laituripaikkaa.

Laituri pursiseuroille on helppo ottaa käyttöön. Suunnittelemme yhdessä käytännöt laskutukseen, venepaikkojen jakamiseen, talvisäilytykseen, vartiointiin, junioritoimintaan ynnä muuhun ja otamme järjestelmän käyttöön. Käyttäjät tarvitsevat vain www-yhteyden - mitään asennuksia ei tarvita.

Järjestelmää on myös helppoa ja turvallista käyttää. Näytöt ja valikot ovat selkeitä ja yksinkertaisia. Roolipohjainen käyttöoikeuksien hallinta näyttää kullekin käyttäjälle vain tarpeelliset ja sallitut toiminnot. Tarvittaessa annamme käyttötukea ja järjestämme koulutusta.

Lue lisää toiminnallisuudesta...
pursiseura veneseura veneilyseura talvisäilytys venesatama telakointi järjestelmä ohjelmisto Boat Yacht Club Management System Software FIN1109