Vartiovuorot

Seuran jäsen voi varata Laituri-järjestelmässä itselleen sopivat vartiovuorot. Hän voi myös ilmoittaa, mitkä päivät eivät hänelle sovi vartiointiin. Järjestelmä huolehtii, että kullekin päivälle tulee oikea määrä vartijoita.

Satamamestari jakaa vartiovuorot kaikille vartiointiin velvollisille jäsenille heidän varaustensa, toiveidensa ja mahdollisuuksiensa mukaan. Järjestelmässä on satamamestarille helppokäyttöinen työkalu, jolla hän näkee yhdellä silmäyksellä, mille päiville tarvitaan vartijoita ja kenelle kyseiset päivät voi varata.

Lopuksi satamestari julkaisee vartiovuorolistan jäsenistölle. Jäsenet voivat käydä tarkistamassa vuorot joko henkilöittäin järjestetyltä vuorolistalta tai kalenterista.

Järjestelmä pitää kirjaa myös edellisten vuosien vartiovuoroista, jotta satamamestari voi jakaa esimerkiksi ylimääräisiä vuoroja tasaisesti kaikille vartiointivelvollisille.

Select harbour watch

Vaihtopörssi

Laituri tarjoaa jäsenistölle helpon tavan sopia vartiovuorojen vaihtamisesta - vartiovuorojen vaihtopörssin. Sen avulla jäsen, joka haluaa vaihtaa vuoroaan, voi ilmoittautua muille vartijoille, joilla on hänelle sopivia vuoroja. Hän voi myös ehdottaa muille halukkaille vaihtajille vaihtoa suoraan.

Järjestelmä pitää huolen, että vaihtojen jälkeen kaikille on tiedossa, kenen tulee hoitaa mikäkin vuoro. Myös vuoron alkuperäinen vastuuhenkilö säilyy järjestelmän muistissa.

Harbour watch exchange
Takaisin...