Satama

Satamamestari voi jakaa venepaikat joko venepaikkahakemusten tai edellisen vuoden paikkojen perusteella - tai molempien tapojen yhdistelmällä. Järjestelmässä on satamestarille helppo­käyttöinen työkalu paikkojen jakamiseen. Hän voi esimerkiksi valita yhden laiturin tai tietyntyyppiset veneet kerralla käsiteltäväksi.

Kun satamamestari ottaa veneen käsiteltäväkseen, järjestelmä tuo näkyville kaikki tarpeelliset tiedot veneestä ja omistajasta. Lisäksi satamamestari voi samalla tarkistaa, että omistaja on maksanut kaikki tarpeelliset maksut, jotka ovat venepaikan edellytyksenä.

Lopuksi satamestari julkaisee venepaikat jäsenistölle. Jäsenet voivat nähdä omat venepaikkansa sekä koko sataman veneiden sijoittelun. Satamanäkymästä saa kätevästi esiin kullakin paikalla olevan veneen omistajan yhteystiedot.

Satama ja venepaikkojen ominaisuudet mallinnetaan järjestelmään ja kuhunkin paikkaan kiinnitetään hinnaston mukainen vuosimaksu. Järjestelmä laskuttaa automaattisesti veneiden omistajia, kun laituripaikat on jaettu.

Lisätoimintona sataman ja laitureiden pohjapiirroksen ja venepaikkojen sijoittelun voi mallintaa järjestelmään.

Moorings
Takaisin...