Taloushallinto

Laituri hoitaa sataman, telakan tai seuran myyntilaskutuksen. Useimmat toiminnoista, kuten vene­paikat, talvisäilytys, huoltotyöt, jäsenyys, treeniryhmät, tapahtumat ja katsastukset tuottavat automaattisesti oikeanlaiset ja oikeansuuruiset laskut. Laskun suuruus voi riippua asiakkuudesta, jäsentyypistä, veneen ominaisuuksista tai esimerkiksi laituripaikan ominaisuuksista.

Laskujen perusteena olevat maksut perustuvat helposti ylläpidettävään hinnastoon, jonka avulla järjestelmä voi myös liittää maksut suoraan kirjanpidon tiliöinteihin. Järjestelmä myös yhdistää samalle henkilölle tulevia maksuja yhdelle laskulle. Näin laskutus on helppo rytmittää esimerkiksi kuukauden alkuun, vaikka tapahtumista kertyy maksuja jatkuvasti.

Laskut ovat viitteellisiä ja ne voi tallentaa PDF-muotoon. Asiakkaille tai jäsenille ne voi toimittaa joko sähköpostin liitteenä tai paperitulosteena.

Järjestelmässä voi myös ylläpitää reskontraa ja laskut ovat jälkikäteen haettavissa sähköisestä arkistosta. Reskontra on kytketty kaikkeen toiminnallisuuteen ja esimerkiksi junioriryhmien ohjaajat pystyvät helposti tarkistamaan, ketkä ovat maksaneet vaikkapa harjoitusmaksunsa.

Lisätoimintona järjestelmä voi siirtää laskutustiedot tilitoimiston järjestelmään. Myös tapahtumien tiliohjaukset siirtyvät ja mahdollistavat pitkälle automatisoidun kirjanpidon.

XXX
Takaisin...